Connecting The Dots

Connecting The Dots


Waarom Connecting The Dots? Wat valt er dan te ‘connecten’? 

Ben jij ook in een groeiproces? Of wil je iets in je leven veranderen? Volg je daarvoor wel eens een workshop, of een lezing? Dan ben je alvast goed bezig.
Met losse workshops bereik je al heel wat. Je krijgt inzichten, en voedt je kennis. Wil je echter tot heel diep in de kern gaan, wil je echt een engagement aan jezelf zodat je nu eindelijk geraakt waar je wil zijn? Dan is een continue begeleiding, een traject, écht iets voor jou. 


Het is onze missie om dat engagement van jou te ondersteunen, in het licht te zetten, te verheerlijken (echt waar! We menen het: Halleluja, en driewerf hoera voor jou!). Samen met jou willen we in groep aan de slag te gaan met wat je tegenhoudt, beperkt, belemmert in je geluk, vooruitgang, succes, noem maar op. 


 • Allereerst willen we samen met jou en elkaar op zoek naar jouw dots. Dat zijn de gebeurtenissen, de triggers, die bepalen waarom een bepaalde gedachte, gewoonte, of een bepaald gedrag bij jou zo prominent aanwezig is, of je stoort. We willen jouw bewustwording stimuleren, in groep, zodat we elkaar hierin kunnen dragen. Zo voel je je niet alleen in je proces.
 • Verder willen we met jou en elkaar in overleg gaan. we willen samen onderwerpen bespreekbaar maken waarover je in alle veiligheid kan praten. Jouw verdriet, frustraties, woede,... alles mag er zijn en mag gehoord worden. Zonder oordeel. We maken elkaar zacht attent op valkuilen en blinde vlekken en dragen zorg voor mekaar in onze groei. Het wordt een veilige praatgroep, waar geventileerd mag worden, gehuild, gezongen, gelachen,... Vol met gouden raad van ons en van je tochtgenoten. Gevuld met instant coaching, spiegelen, energiewerk, healing, tips en tricks, meditaties, lichaamsoefeningen, inzichten, en zelfs creatieve uitleef-momenten. Kortom, we verwelkomen je in een zalig verbindende groep, waarin iedereen zichzelf mag zijn, en de beste versie van zichzelf kan worden.
 • En tot slot streven we ernaar om jou, vanuit je opgedane inzichten, te mogen begeleiden op jouw nieuw ingeslagen weg. 

Wij ‘connecten’ dus heel wat meer dan wat ‘dots’ (herinneringen, inzichten,...) We connecten ons met onze intuïtie, het universum, en vooral ook met elkaar. Want samen staan we sterk. Sterk in onze schoenen, sterk in onze bewustwording,en sterk in onze groei.


Connecting The Dots is iets voor jou als...


 • jij in een groeiproces zit waarbij je graag ondersteuning en begeleiding wil, of als
 • jij met jezelf, je verleden, je patronen aan de slag wil
 • je wil groeien in je mens-zijn en je zelfliefde
 • je graag écht die keuzes wil maken die bij jou passen, in zelfliefde, en niet meer gebaseerd op wie en wat jou in het verleden heeft gevormd
 • jij wil ervaren hoe bevrijdend het is voor je lichaam en geest als jij tot jouw inzichten komt en jouw waarheid leert kennen
 • je wil leren voelen hoe krachtig jij wel bent als je kan uitrijzen boven je beperkingen
 • je wil voelen hoe fijn het wordt voor jou en je omgeving als jij gezonde grenzen leert te stellen vanuit zelfrespect
 • je je in dat alles wat verloren voelt en graag regelmatige en frequente ondersteuning wil, of als
 • je beseft dat deze weg voor jou veel en veel gezelliger wordt met een groep gelijkgestemden om je heen


Wat komt er aan bod?

Onderwerpen

Alles, werkelijk alles is bespreekbaar. Wij werken graag rond de grotere thema’s zoals Angst, De kracht van je gedachten, Verdriet, Loslaten, Vrede vinden, enz… Ervaring leert dat niets een groep zo doet groeien als werken met thema’s op maat. Als er veel gelijklopende issues zijn binnen een groep zullen de bijeenkomsten ook daarop afgestemd zijn. Zo kan het gaan over verslavingen, eenzaamheid, overspel, geld, ziekte, noem maar op. En we herhalen even: werkelijk àlles is bespreekbaar. Hoe bevrijdend is dat niet als wij binnen de beschutting van onze groep onze taboes durven bloot te geven! En dan vanuit een niet-oordelende groep te horen krijgen dat we niet alleen zijn, of dat het OK is. Hoe tof is het als we dan dàt stukje oordeel over onszelf mogen laten gaan, en het in (zelf)liefde kunnen aanvaarden?


Intuïtieve Instant coaching 

Bij elke groepssessie zijn er minstens 2 begeleiders aanwezig. Wij gaan voor (en met) jou intunen in onze intuïtie, en connecteren ons met onze gidsen, We verzamelen alle energieën rondom ons die ons kunnen helpen in ons groeiproces. Dat noemen we de MasterMind.
Vanuit deze connectie geven we onze sessies vorm, geven we je tips en advies, stellen we de vragen die jullie nodig hebben om tot bewustzijn te komen etc…
De MasterMind zorgt er ook voor dat niet alleen wij als begeleiders, maar alle leden van de groep juist die woorden zeggen, juist die handelingen stellen, die op dat moment nodig zijn voor ons allen.
Zo wordt iedereen constant gecoached, gedragen, begeleid, door ons en door elkaar.


Meditatie, lichaamsoefeningen en Healing

Praten lost heel veel issues op die zich in onze gedachtengang, ons brein hebben genesteld. Maar we zijn natuurlijk méér dan alleen brein. We hebben ook een prachtig lichaam gekregen, en een energieveld om ons in te begeven. Ook deze verdienen onze aandacht, en dat doen we met


 • momenten om te landings in je lichaam en in de groep
 • meditaties rond het lopende thema
 • lichaamsoefeningen voor pijnlijke lichaamszones
 • ademhalingsoefeningen en hartcoherentie
 • healing momenten voor een betere energetische stroming


Veruitwendiging 

En last but not least mogen we ze er soms ook gewoon eens uitgooien, die emoties en inzichten. Dansen van geluk, jouw inzicht vormgeven met klei, een moodbord maken met leuke quotes waar jij blij van wordt...
Er is dus ook ruimte voor creatieve momenten. Die zorgen ervoor dat je al jouw nieuwe kennis niet alleen in je hoofd en in je lichaam beleeft, maar dat je er ook uiting aan mag en kan geven. Want alles wat je veruitwendigt verandert jouw vibratie, wordt door het Universum opgepikt, en zal je helpen jouw leven die prachtige vorm te geven die jij verdient.

En wat zal mij dat nu bijbrengen?

Aan het eind van elke bijeenkomst, of ze nu live is of via Zoom, zal er iets in jou veranderd zijn. Dat kan met een inzicht zijn, nieuwe kennis of een nieuw niveau van bewustwording. Daar kan je mee aan de slag in je dagelijks leven. Na enkele groepssessies zal je snel voelen dat je gegroeid bent, dat je je vrijer voelt, en dat je krachtiger en authentieker in het leven staat. Je merkt dat je gemakkelijker door jouw angsten gaat, dat je je energetische en andere blokkades begint te overstijgen en dat je je zelfliefde vergroot. Hierdoor kom je echt dichter bij jezelf, en kan je echt gaan leven volgens jouw waarheid, volgens wie JIJ bent.


Praktisch - Wat bieden we je nu concreet? 

Live Bijeenkomsten

We komen samen om te praten, te mediteren, te healen, te veruitwendigen, elkaar te zien, te spreken, om elkaars energie ‘up te liften’, en voor zij die willen, elkaar eens een ferme high five of heerlijke knuffel te geven :)

 • Frequentie: maandelijks
 • Samenkomst op: iedere derde zondag van de maand
 • Duur van de bijeenkomst: van 10u tot 17u
 • Lunch: zelf te voorzien. Koffie, thee, water, fruit en koekjes zijn aanwezig
 • Plaats: Huys Mira, Brusselstraat 232, Groot-Bijgaarden
 • Deelnemers: maximaal 20


Zoom meetings

Zo elkaar eens horen en zien tussen de Live Bijeenkomsten door, dat kan deugd doen. Want na zo’n Bijeenkomst gaan we allemaal onze eigen weg, komen er vragen, angsten, nog meer inzichten die je wil delen enz… Daarom spreken we ook maandelijks eens af voor een Zoom meeting. Dat is zoals Skypen, vanuit het comfort van je eigen coconnetje. Je moet de deur niet uit, en krijgt toch weer even een ‘klikmoment’ en een boost.

 • Frequentie: maandelijks
 • Samenkomst op: iedere eerste zondag van de maand
 • Duur van de bijeenkomst: van 20u tot 21u30
 • Deelnemers: maximaal 20


Besloten WhatsApp groep

Omdat we ervaren dat we met WhatsApp veel korter bij elkaar staan verkiezen we WhatsApp boven een zoveelste Facebook groep. Iedereen die deelneemt aan de Live Bijeenkomsten mag hier lid van worden. Het spreekt vanzelf dat je niet verplicht bent om in deze besloten groep te zitten, en dat, wie niet meer wenst deel te nemen aan de Live Bijeenkomsten of aan de WhatsApp groep, deze dan ook verlaat. Op die manier kunnen we de bespreekbaarheid van alle onderwerpen optimaal houden, en voor onze groep een veilig kader creëren


Kaartlegging

Misschien ben jij ook nieuwsgierig naar wat de energie van de komende maand jou zal brengen. Dan zal je wellicht onze kaartlegging wel fijn vinden. Deze wordt speciaal gelegd met de focus op de noden en de persoonlijkheden in de groep, en kan een ware verrijking zijn voor je inzichten, en je dagelijks leven in het algemeen.

 • Frequentie: maandelijks
 • Samenkomst op: elke eerste kalenderdag van de maand
 • Kanaal: via de WhatsApp groep


20% Korting op privé-sessies en activiteiten buiten het traject

Soms heb je nog wat meer ‘push’ nodig. Iets dat jou écht over jouw drempel heen haalt. Of soms wordt er iets aangeraakt tijdens een groepsmoment waarover je graag eens een diepgaander gesprek of een healing rond wil. Dan kan je steeds bij ons terecht voor een privé-sessie. Of je oog valt op een workshop buiten het traject, waaraan je graag wil deelnemen. 

Omdat we zo’n fan zijn van je engagement en je daarin willen ondersteunen, bieden we je 20% korting op losse privé-sessies en andere activiteiten buiten het traject. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met abonnementen

Wie begeleidt onze groepslessen?

Connecting The Dots wordt begeleid door Healers Gudrun Van Overberghe, Inge Vangheluwe en Colinda Cardon. Er zijn steeds twee van de drie Healers aanwezig. 


Hoe kan ik deelnemen?

Door je groeiproces van bewustwording gaan vraagt om een engagement naar jezelf toe, en dus om een zekere regelmaat. Maar wellicht wil je eerst eens invoelen of Connecting The Dots wel klikt met jou. Of het wel jouw ding is. Dus is de eerste les los te volgen. Daarna kan je maandelijks deelnemen tot je voelt dat je de groep wil verlaten.

 • 1 keer: je wil voelen of Connecting The Dots bij jou past. Daarna kan je beslissen of je verder wil deelnemen aan de maandelijkse meetings.
 • maandelijks: je ontvangt iedere maand een factuur met domiciliëring tot je de groep verlaat.

 

Wat is mijn investering om deel te nemen?

 • emotioneel: een open mind, leergierigheid en commitment
 • financieel: 
  • Losse Live Bijeenkomst: (zonder toegang tot de zoom meeting, de WhatsApp groep, de kaartlegging of de extra kortingen)  € 75,00.
  • maandelijks: (all in) € 125,00 per maand, met domiciliëring


Tijd om de groep te verlaten?

Als de tijd voor jou gekomen is om de groep te verlaten dan kan je

 • voor de 16de van de maand een mail sturen naar mail.connectingthedots@gmail.com. Je deelname stopt de laatste kalenderdag van de lopende maand. Bij opzeggingen die later dan de 16de binnenkomen stopt de deelname op de laatste kalenderdag van de volgende maand.
 • de domiciliëringen worden uitgevoerd elke 5de van de maand. Openstaande bedragen van een lopende maand dienen altijd betaald te worden. 
 • afwezigheden worden niet terugbetaald, dit omdat we jullie willen stimuleren om dat engagement met jezelf aan te gaan, en omdat we vooraf het aantal deelnemers willen kunnen inschatten en de nodige zaken willen kunnen voorzien.

  Wil jij graag er volgende keer bij zijn, schrijf je HIER in.

 

Inge over connecting the dots

Doorheen mijn opleidingen de laatste jaren kwam ik steeds vaker dezelfde onderdelen tegen. Vanuit mijn verleden, van mijn familie, patronen die zich bleven herhalen, … noem maar op. Een duidelijker beeld van ieder onderdeel afzonderlijk zorgde ervoor dat ik het totaalbeeld beter begreep en zo ook uit die ‘loops’ kon stappen. Connecting the dots. Je hoeft helemaal geen genetische informatie blijvend door te geven, patronen kunnen opgelost worden. Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt mensen te ondersteunen en begeleiden in dit zelfde proces. Dit door healing, reading, loopbaanbegeleiding, workshops en gezellige wandelcoach sessies. Meer en meer kwam met de ervaring een drang om mensen langdurig te gidsen doorheen dit proces, opvolging en ondersteuning zijn sleutelwoorden. Ik wil jou helpen om je dots te connecten. Gudrun over Connecting the dots

Alles wat er in je leven gebeurt is het resultaat van keuzes die je maakte,

of misschien juist niet maakte. Als je naar je verleden gaat kijken is het veel makkelijker die dingen te zien en te begrijpen.

Je kan de dots zetten en op die manier kan je de lijn verder trekken in je toekomst en weet je precies hoe die er gaat uitzien.

Als jij het leven leeft dat jij voor jezelf droomde doe dan vooral verder.

Als jij een ander leven wenst te leven kan je best dingen anders gaan aanpakken en andere beslissingen maken.

Jou helpen naar je verleden te kijken zonder het op te rakelen

Jou helpen te begrijpen waarom je telkens dezelfde keuze maakt

Jou helpen een andere weg in te slaan,

door anders te denken

Anders te handelen en andere beslissingen te nemen.

Jou helpen een nieuwe verhaal te schrijven.

Leer, begrijp en verander “Connecting the dots”.Colinda over Connecting The Dots

“Hoe kan ik gelukkig zijn?” Het is een vraag die veel mensen zich stellen, en die ik in mijn praktijk vaak hoor terugkomen. “Waarom blijf ik maar aanmodderen?”, “Hoe kom ik hieruit?”... Telkens is er hetzelfde antwoord: “Wil je een andere toekomst, verander dan het heden.” Niet simpel is dat, want het heden lijkt niet altijd zou kneedbaar. Wat daarentegen wel volledig aanpasbaar is, is jouw perceptie van jouw heden. Hoe jij naar jouw NU kijkt dus. 

Om jouw waarneming op jouw nu te begrijpen (hoe komt het dat ik hier zus of zo over denk, dat ik dit of dat voel, etc…) zijn bepaalde inzichten nodig uit het verleden. Sommige zaken weten we al. Dat zijn de ‘dots’ die we al op onze levenskaart staan hebben. 

Sommige zaken weten we echter nog niet, of niet meer. Want ons systeem is een kampioen in het archiveren van grote en kleine gebeurtenissen. We vergeten die dan, om ons te beschermen, of omdat we nog te klein waren om het te begrijpen, Ons lichaam onthoudt echter veel langer dan ons brein, en ook die onbewuste herinneringen bepalen mee jouw heden, en dus je toekomst.

Mijn missie is je te helpen met het zichtbaar maken van de dots die jou beperken. Bij Connecting The Dots doen we dat samen, in groep, in zachtheid en veiligheid, met wat luchtigheid en humor, en er tussendoor eens een ferme diepe ontladende zucht, zodat jij jouw dots op jouw tempo ziet verschijnen en tegelijk toch gedragen wordt door een heel netwerk van mensen die jouw struggels begrijpen. Zo kan jij jouw dots verbinden (tot inzichten komen), begrijpen hoe ze jouw heden bepalen, en een actieplan opstellen om ermee aan de slag te gaan. En daarbij ondersteunen wij je graag!