Aanbod

Losse workshops

Hieronder vind je ons basisaanbod. De workshops en lessenreeksen worden georganiseerd als er voldoende vraag naar is. Aanvragen kan je ons bezorgen via WhatsApp (0496954097) of via mail (info[@]colindacardon.be)

Workshop “Je lichaam als pendel”

In deze workshop leer je hoe je je lichaam als pendel kan leren gebruiken. Voorkennis is niet vereist.

We doen een meditatie/visualisatie om een beter contact te krijgen met je Hoger Zelf (je intu├»tie) en je gidsen, leren verschillende pendeltechnieken aan (met de vingers, schouders en blinde vloerankers), Je leert de vragen stellen waar jouw lichaam het zuiverste antwoord op kan geven, en nog veel meer…


Workshop “Food Intuition”

Van welke voeding zal ik afvallen?
Welke voeding helpt mij beter te slapen?
Welke voeding bezorgt mij chronische pijn?
We kennen allemaal de algemene voedingsadviezen. Maar geen 2 mensen zijn gelijk, en in deze workshop leer je wat JIJ specifiek nodig hebt om jouw lichaam het meest plezier te doen.

Voor deze workshop is het nodig dat je kan vingerpendelen. Dat kan je leren in de workshop Pendelen met je lichaam’


Workshop “Ontspanningstechnieken”

Wil jij graag leren hoe je jouw lichaam helpt te ontspannen? En wil je dat graag op een zachte, intuïtieve manier doen? Is veiligheid een issue voor jou, en wil je je graag veiliger leren voelen in je lichaam na een traumatische ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou.


Familieopstellingen
Tijdens deze dagen werken we met jouw issue naar keuze, en gaan we na in welke mate jouw familiehistoriek hierin een rol speelt. Door een opstelling te doen komen altijd zeer interessante inzichten naar boven, en vind je vaak rust in een bepaalde problematiek.

Meer lezen? Dat kan hier
Bekijk ook ons filmpje op YouTube


Snuffelmomenten
Bij het kiezen van een etherische olie kiezen op basis van jouw noden is het absoluut noodzakelijk om een idee te hebben van hoe die olie ruikt, en vooral, of jij hem wel graag ruikt. Hoe beter de olie bij je past, hoe beter ze je zal kunnen helpen. Dus organiseren we graag snuffelmomenten rond welbepaalde thema’s, zodat jij kan komen ruiken welke olie het beste is voor jou.


Reeksen en cirkels

Maandelijkse Avonden “Ontspanningstechnieken”

Tijdens deze avonden gaan we dieper in op wat je in de workshop Ontspanningstechnieken hebt geleerd. We dompelen ons onder in een gevarieerd programma van meditatie, fasciarelease, sound healing, ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen.


Opbouwende lessenreeks “ChakraCare”

In deze lessenreeks neem ik je mee op reis doorheen jouw incarnatie, door middel van je chakra’s. Je leert elk chakra kennen (en geloof me, er zijn er een pak meer dan de zeven chakra’s die algemeen bekend zijn) en je leert wat je kan doen om jouw chakra’s graag te zien en te verzorgen. Theorie wordt afgewisseld met lichaamsoefeningen, zang, mantra’s, enzovoort. Het belooft een hele leuke reis te worden…


Maandelijkse Healing Cirkel

In deze maandelijkse bijeenkomsten gaan we met onze eigen healing en die van onze naasten aan de slag.Je maakt kennis met het weldadige effect van geluid, je leert werken met licht en intentie, en je ervaart hoe het is om vol liefde tegen jezelf te praten. Voor jouw naasten ga je aan de slag met lichtrituelen, en je leert zuivere intenties plaatsen. Het worden bijeenkomsten vol liefde en zachtheid.


Maandelijkse meditatiebijeenkomst “De Alchemie van het Geluk”
We baseren ons op het boek “De alchemie van het geluk” van Hazrat Inayat Khan, en dompelen ons onder in de meditaties van het Universeel Soefisme.