Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingsdag

30/04/2023 @ 10:00 16:00

Van harte welkom!

Velen van ons zijn in rouw. Niet alleen om wie we moeten missen, maar ook om wàt we hebben gemist in onze kindertijd.
Want voor velen van ons was opgroeien geen evidentie, en vaak hebben we ons niet gehoord gevoeld, of niet gezien. Het kind in ons rouwt dan verder om wat had kunnen zijn, om wat het zo graag had gewild.
Tijdens deze opstellingsdag willen we je begeleiden om dat verdriet, dat gemis, dat rouwproces beter te kunnen plaatsen.

Zodat jij inzicht krijgt in het verleden, en in situaties die zich misschien nog steeds voordoen in je leven.
Zodat jij belemmeringen kan wegwerken en patronen kan doorbreken.
Zodat je je wat lichter en vredevoller voelt.

Spreekt dit je aan? Dan is deze opstellingsdag iets voor jou!
Nog twijfels? Misschien helpen de getuigenissen onderaan jou wel verder…

Uiteraard mag je ook een ander thema aanbrengen. Voel je vrij om je hart en je noden te volgen.

Prijs

Als opsteller betaal je €100.

Als representant betaal je €20, €40 of €60, naargelang hoeveel je kan missen. Je hoeft je er ook niet voor te verantwoorden, we controleren niet. We willen gewoon graag dat familieopstellingen toegankelijk worden voor iedereen.

Praktisch

Tijd: van 10u tot 16u
Lunch: zelf mee te brengen. Koffie, thee en water hebben wij voor jou

Ik wil een opstelling, wat moet ik doen?
  1. Reserveer jouw plek hieronder. Voor representanten zijn de plaatsen ongelimiteerd, maar er is die dag plaats voor 3 opstellers, dus wees er snel bij.
  2. Stuur een mailtje naar jenny.cornelis@catusco.com en vertel waarom je een opstelling wil. Wat gaat er niet, wat wil je veranderen, verwerken, transformeren… Zo kennen wij jouw thematiek vooraf en kunnen we sneller aan de slag gaan op de dag zelf.
  3. Stort het bedrag, en klaar is Kees 🙂

 

Enkele getuigenissen van voorbije deelnemers:

VLJ: 

Om na 6 jaar nog een keer een familieopstelling te doen, was stressvol en rustgevend op hetzelfde moment.
Je weet niet wat je te wachten staat of waar het zal eindigen. Maar uiteindelijk kwam ik thuis met een zeer goed gevoel.
Voor de opstelling twijfelde ik aan mijn opleiding en aan het pad die ik tot op het heden bewandel. En tijdens deze spannende dag werden mijn vragen beantwoord, waardoor ik weer verder kon met volle overtuiging.
Ook heb ik genoten van het gezelschap, rondom mij zaten ook mensen met vragen en dat gaf me een gevoel van veiligheid en samenhorigheid.
Want dat is het ook. Een ruimte gevuld met mensen die samen elkaar een duwtje in de rug geven om ze op het juiste pad te zetten en dit in een veilige omgeving. Met de mogelijkheid om te stoppen wanneer het voor jou teveel zou worden.
Voor mij heeft deze ervaring veel puzzelstukjes op zijn plaats gezet en dat was ook het gehoopte resultaat.
Zeker een aanrader voor mensen die hun weg wat verloren zijn of ergens mee vast zitten.

EVA:

Mijn opstelling in enkele kernwoorden:
Professioneel, Jenny en Colinda zijn echt complementair, Bewaking van geborgenheid, Betrokken en tegelijkertijd ook respect voor ieders verhaal en privacy, niet dieper graven dan nodig, heelhuids/minds terug naar huis  🙂

DV: 

Ik heb mijn familie opstelling beleefd in een zéér veilige omgeving met aandacht voor iedere persoon die deelnam.
Het was zo veilig dat ik alles zou kunnen delen zonder angst, zonder me beschaamd te voelen.
De dagen na de opstelling kwamen er puzzelstukken die ik mocht leggen. Niet met alle stukken kan ik overweg maar het is een weg naar de volledige puzzel. En er zijn toch een aantal stukken goed terecht gekomen. En dit door jullie zorg en hulp, Dank U.

SK:

Jenny en Colinda begeleiden de familieopstellingen met veel zorg.
Ze zorgden voor een veilige bedding, ik had het gevoel dat ik helemaal mezelf mocht zijn, met alles erop en eraan.
Ik nam enkel de rol van representant op me, maar ook in deze rol kan je veel leren/helen.
Het observeren van de opstellingen en zien gebeuren wat het deed met de opsteller, hoe ze bij hun gevoel kwamen en de inzichten die ze kregen,  raakte me diep.
Ik voelde me zo veilig dat het vanzelf ging in de representantenrol te kruipen, ik vertrouwde op mijn gevoel en ging niet naar mijn hoofd.
Kortom, een absolute aanrader als opsteller en/of representant!

VG:

Getuigenis representant:
Mensen kunnen verstrikt raken in patronen die niet alleen uit de persoon zelf komen maar uit hun familie onbewust zijn overgenomen (vaak  door generaties heen). Bij de familieopstelling nam ik zelf deel als representant. De interacties en inleving die de representanten in de groep teweegbrachten verbaasden me. Er ontstond een sfeer waarbij de energie tussen de deelnemers zichtbaar en voelbaar was. Het was voor mij een unieke beleving. Ik voelde mij onmiddellijk goed in de groep. Er was een sfeer dat geruststellend was. Wat in de groep gezegd werd, bleef ook in de groep. Aanvankelijk was ik sceptisch over de effectiviteit van deze benadering, maar ik was onder de indruk van de emotionele dynamiek en de transparantie die zich ontvouwde. Na de familieopstelling voelde ik ook kleine veranderingen in mijn houding en aanvoelen. Dus het werkt ook onrechtstreeks.

Gegevens

Datum:
30/04/2023
Tijd:
10:00 – 16:00

Organisator

Jenny Cornelis
Telefoon
+32 479 72 59 10
E-mail
jenny.cornelis@catusco.com

Huys MIRA

Brusselstraat 232
Groot-Bijgaarden, 1702 België
0496954097